Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Συμμετοχή Σύνθεσις - "Free Media? 2017 Balkans and Turkey" (Σούνιο, 26-28/5/2017)

Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις συνεργάζεται με το Greek Liberties Monitor και συμμετέχει στο τριήμερο συνέδριο με θέμα «Free Media? 2017 Balkans and Turkey» που διοργανώνεται από τις 26 έως τις 28 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του EPLO (European Public Law Organization) στο Σούνιο. Πρόκειται για ένα διεθνές συνέδριο αναφορικά με την ελευθερία του τύπου στην Τουρκία και τα Βαλκάνια.


Κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου ομιλητές από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Σερβία, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία από των χώρο των Media, των τεχνών και των επιστημών θα παρουσιάσουν την κατάσταση που επικρατεί στις χώρες τους και στο πώς απειλείται η ελευθερία του Τύπου, η οποία είναι και συνήθως η πρώτη ελευθερία που χάνεται.


Το συνέδριο διοργανώνεται από το Greek Liberties Monitor με την συνεργασία του EPLO και του ιδρύματος Friedrich Naumann Foundation for Freedom. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.freemedia.me, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο sinthesis.eu@gmail.com.