Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Συνδιοργάνωση Ελληνικό Φόρουμ για το Ψηφιακό Μέλλον 2017 (3/3/2017)

Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις συμμετέχει στο Ελληνικό Φόρουμ για το Ψηφιακό Μέλλον και συνδιοργανώνει, με μία σειρά αξιόλογους φορείς, την ημερίδα με τίτλο «Ψηφιακές Πολιτικές για το Ανθρώπινο Κεφάλαιο και την Ανάπτυξη», την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, στις 11:30 – 21:00, στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Νίκης 4, Σύνταγμα).


Πρόκειται για μια ημερίδα που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, με κύριο σκοπό τη δημόσια συζήτηση των στόχων, των περιεχομένων, των δράσεων και των εργαλείων της ψηφιακής πολιτικής σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, κατά την οποία θα τοποθετηθούν περισσότεροι από 40 ειδικοί. Από την πλευρά της Σύνθεσις θα τοποθετηθούν, στο πλαίσιο της ημερίδας, ο κ. Σπ. Βλαχόπουλος (Καθηγητής ΕΚΠΑ και μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου Σύνθεσις), η κα Γ. Ροκαδάκη (Υπουργείο Οικονομικών και μέλος Σύνθεσις), ο κ. Χρ. Διαμαντόπουλος (Ακαδημαϊκό Σώμα Ludwig Von Mises Institute και Επικεφαλής Επιστημονικού Συμβουλίου Σύνθεσις), και ο κ. Π. Βαρλάγκας (ΟΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας Σύνθεσις), ενώ η Σύνθεσις διοργανώνει και τη θεματική «Ψηφιακή Δημοκρατία» υπό το συντονισμό του κ. Χρ. Τριαντόπουλος (Ερευνητή ΚΕΠΕ και Επικεφαλής Σύνθεσις).

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην ημερίδα και για βεβαιώσεις παρακολούθησης μπορούν να αποσταλούν στο email sinthesis.eu@gmail.com