Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Κύκλος Διαλόγων 2016 - «Έμφαση στα Μεγάλα, Ανάλυση στα Μικρά»

Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις, σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Διακυβέρνησης (ΚΕΔΙΑ) του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ) του Παντείου Πανεπιστημίου, διοργανώνει για τα μέλη της τον πρώτο κύκλο διαλόγων με θεματικό τίτλο «Έμφαση στα Μεγάλα, Ανάλυση στα Μικρά». Πρόκειται για σειρά κλειστών διαλέξεων και συζητήσεων περιορισμένων θέσεων, από ειδικούς, εμπειρογνώμονες και διακεκριμένες προσωπικοτήτες για τα μέλη της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις, που θα πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση στο χώρο του ΚΕΔΙΑ και, συγκεκριμένα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΔΙΣ (Χίλλ 3-5, 105 58 Αθήνα).


Ειδικότερα, θα επιδιωχθεί κάθε «διάλογος» να λαμβάνει χώρα την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα. Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα μέλη  της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις. Τα ενδιαφέρομενα μέλη της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις δύναται πριν κάθε «διάλογο» να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους είτε στο email sinthesis.eu@gmail.com, είτε στα μέλη του ΔΣ.


Ο πρώτος κύκλος, λοιπόν, «διαλόγων» ξεκινά την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016, με θέμα την πορεία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, όπως το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και η προσφυγική κρίση.